Drängsmarks IF

Referat: Myckle IK - Drängsmarks IF

Myckle IK - Drängsmarks IF 1-1 (1-1)

Nionde matchen i rad utan förlust

Många trodde nog att bottenlaget Drängsmark skulle bli en lätt match för Myckle. Och när Samuel Degerstedt springer sig fri och rullar in 1-0 redan efter 5 minuter var det säkert inte många som tvivlade. Men så fel många fick. I den 16 minuten kvitterar Drängsmark efter en fast situation. Fasta situationer var för övrigt ett starkt anfallsvapen för Drängsmarks resliga lag.
Att det var ett bottenlag Myckle mötte syntes sannerligen inte utan det var Drängsmark som var det bättre laget i första halvlek. Myckle såg O-fokuserade ut var lätta i närkamperna och slarvade med passningsspelet. Ändå hade man ett jätteläge att ta tillbaka ledningen när Mattias K kom fri med målvakten, men lite stressat skjuter Mattias utanför.

Andra halvlek blev bättre för MIK man ägde mycket boll och passningarna blev något bättre. Dock var Drängsmark hela tiden farliga i sina kontringar och Myckleförsvaret hade fullt sjå. Myckle lyckades även de skapa en hel del lägen för ett segermål, bl.a. ett friläge i slutet av matchen av Petrus, men skärpan fanns inte riktigt där vilket väl får känneteckna lite av Myckles match denna höstdag. Man var inte dåliga men heller inte bra.

Trots allt betydde poängen att Myckle är fortsatt obesegrade i höst och befäster fjärdeplatsen. Tyvärr vann de tre topplagen i helgens matcher så avståndet uppåt växte.

Men vi hade i alla fall tur med vädret ;-)

Målen:
5 min 0-1 Samuel Degerstedt